25210.33571, 6971710880
τηλέφωνα επικοινωνίας
ΚΑΛΑΘΙ
(άδειο)
sofronidou.gr

ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής με courier θα είναι 5,40 € μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται στην courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Για την διαδικασία της αποστολής η επιχείρηση μας μπορεί ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία από τον πελάτη να δώσει λύση σε οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί σχετικά με την μεταφορά.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμες ώρες εκτός Κυριακής και αργιών.

Αντικατάσταση Προϊόντος

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε εντός 14 ημερών χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και να ζητήσετε να τα αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν. Η αποστολή των προϊόντων που ζητήσατε για αλλαγή γίνονται μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την στιγμή του αιτήματός σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε περίπτωση το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε. Σε οποιδήποτε άλλη περίπτωση δεν ισχύει η αντικατάσταση του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο 25210.33571

Επιστροφές Χρημάτων

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για επιστροφή χρημάτων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας. Θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αφαιρούνται μόνο τα έξοδα αποστολής.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, τηλεφωνήστε στο 25210.33571.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε περίπτωση το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε. Σε οποιδήποτε άλλη περίπτωση δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς.

All Rights reserved - Copyright sofronidou.gr 2024
ανάπτυξη webApplications | powered by commerce2cloud